Om Routine

Svigerinderne Neige og Pippa ledte i årevis efter en deodorant der både kunne være effektiv, ren og stylish. Det endte med at de selv skabte en deodorant der kunne klare udfordringerne og deres krav. Og fordi de syntes at lymfe, planeten og dens indbyggere (dig) er super vigtige, besluttede de sig for at dele deres kreation med alle og startede Routine - We believe armpits are lovely and deserve the best, just like every other inch of our flesh covered selves.

Siden 2011 har de skabt cremedeodoranter til alle, fra foden af Rocky Mountains - Calgary Canada. Til hende, ham, veganeren, den sensitive, teenageren, den miljøbeviste, den kvalitetsbeviste og til den ubeslutsomme. Der findes i alt 14 forskellige dufte at vælge imellem. Det kan være svært, så derfor er der lavet kits, hvor man får 4 forskellige og i ro og mag kan finde sine favoritter, inden man går ombord i en full size.

Deodoranterne er lavet med base i økologiske planteolier, natron, ler og magnesium. De indeholder ingen syntetisk fremstillede ingredienser. Hvad de kan og hvad de indeholder varierer – læs mere under det enkelte produkt.

Du kan se mere om Routine på deres hjemmeside: https://www.routinecream.com/

 

ONLY CLEAN IN YOUR ROUTINE.