Ofte stillede spørgsmål


Hvor længe varer et glas?

 • Et fuldt glas varer mellem 3-6 måneder ved dagligt brug. Når glasset er åbnet, er holdbarheden 12 måneder.

Ingredienser?

 • Ingredienserne i Routine er alle rene og naturlige ingredienser. Hvis vi ikke ville komme det på vores børn, så finder du det ikke i Routine / If we wouldn’t put it on our kids, you won’t find it in Routine.

Er Routine økologisk?

 • Ja! I gennemsnit har deodoranterne 60% økologisk indhold. Ler, natron og mineraler må ikke tælles med og derfor når vi kun op på 60%.

Hvor meget skal jeg bruge.

 • Med Routine anbefaler vi: ‘Less is more’. Vi anbefaler, at man prøver en mængde på størrelse med en ært i hver armhule, da det er den passende mængde for størstedelen. Prøv dig frem og find ud af hvilken mængde der passer for dig.

Hvilken Routine er bedst til sensitiv hud?

 • Så skal du vælge The Curator eller den natronfri udgave af: Sexy Sadie, Johnny's Cash eller Blackberry Betty. De er nemlig alle uden natron. Natron er basisk og for nogle mennesker kan dette skabe kludder i ens PH balance og derved irritation ved sensitive hudtyper. Natronen er erstattet af magnesium, et mineral som hvis du mangler det, kan få dig til at lugte mere. Magnesium virker også afslappende på armhulerne, så man undgår stress sved.

Hvilken en er den bedste hvis jeg er super stinky?

 • Vælg Like A Boss eller SUPERSTAR!
  Superstar kombinerer magnesium, aktivt kul, præbiotika og en lille smule natron (kun lige nok til at det ikke skaber irritation for de fleste sensitive hudtyper). 
  Like A Boss har den højeste koncentration af natron af alle deodoranterne, og er ikke anbefalet til folk med sensitiv hud.

Jeg sveder meget!

 • Vælg en deodorant som indeholder ler, da ler naturligt absorberer sved. Man vil stadig svede lidt, da leren ikke er biotilgængelig og derfor ikke kommer ind i kroppen, men absorberer sveden udvendigt. Det syntes vi er sundt. Alle Routine deodoranterne indeholder kaolin ler, men folk der sveder meget syntes at have en forkærlighed for SUPERSTAR

Jeg er gravid / ammer, kan jeg bruge Routine?

 • Sweet Jane, Blackberry Betty og Bonnie & Clyde er udviklet til gravide og ammende kvinder. De er uden æteriske olier og får i stedet deres duft fra naturlige og økologiske (spiselige) duftolier. Selvom vi tror, at vores andre udgaver er sikre, da de er grundigt undersøgt, fortyndet og ikke i terapeutisk koncentration, anbefaler vi at gravide og ammende opsøger deres læge, inden de begynder at bruge urte eller æteriske olier.

Kan børn bruge Routine?

 • Ja, børn elsker Routine, og de kan vælge lige den duft, de finder bedst.

  De tre dufte, som vi vil anbefale til børn, er Bonnie & Clyde (duftfri), Sweet Jane og Blackberry Betty – de får deres dufte fra økologiske, naturlige og lækre (endda spiselige!) smagsolier. Smagsolierne (duftolierne) kommer fra Nature's Flavors i Californien: naturesflavors.com og er de samme som bruges i økologisk slik. Du kan finde en komplet liste over ingredienser under hvert produkt.

Findes der en Routine uden duft?

Jeg er gluten-fri. Er Routine?

 • Det er vi også! Alle routines deodoranter er uden gluten.

Findes der en vegansk udgave?

Er jeres natron fri for aluminium?

 • Natron har aldrig indeholdt aluminium. Det er bagepulver, som nogle gange indeholder aluminium, og har givet lidt forvirring omkring det.

Er der noget galt med min Routine?

 • Routine er udelukkende lavet af gode sager, hvilket betyder at der nogle gange kan forekomme re-krystallisering. Så hvis du kigger på din velduftende creme og bemærker nogle små blege gryn, er det fuldstændig normalt og et resultat af temperatursvingninger og fugt under transport. Din yndlings deo er stadig 100% effektiv og god til dig. Ama’r.

Hvilken skal jeg vælge?

 • Har du svært ved at vælge, så prøv evt. 4 minis kits'ene. Så kan du finde dine favoritter inden du går all-in på en bestemt krukke.

Hvem står bag routine.dk?

 • Danske Bee Green står bag routine.dk. Vi er de stolte importører og distributører af Routine’s produkter i Europa. Al kommunikation og interaktion på routine.dk sker med Bee Green, ikke med Routine Inc. Læs mere om Bee Green her. Hvis du ønsker kontakt direkte til Routine Inc, så kontakt hello@routinecream.com

Sender i internationalt?

 • Vi leverer til det europæiske marked. Hvis din lokation ikke kommer op som mulighed, når du bestiller, så skriv til os på: hello@routine.dk
  Hvis du vil have levering udenfor Europa, så kontakt hello@routinecream.com

Kan jeg få Routine i min butik?